You are here

finisaje decorative

Tuareg - vopsea decorativa pentru interior

Tuareg

Nisipurile clasice

Tuareg este un finisaj semiopac pe baza de apa care, datorita continutului sau ridicat de nisipuri selectate, permite obtinerea unor finisaje decorative splendide, potrivite pentru interioarele clasice sau cu design modern.

Cyberlux - vopsea decorativa pentru interior si exterior

Cyberlux

Cyberlux

UCIC prezinta Cyberlux, un pretios finisaj decorativ metalic pe baza de apa. Cyberlux este produs in 12 nuante de baza diferite, deja pregatite pentru a fi utilizate sau colorate cu colorantii nostri.

Samsara - vopsea decorativa pentru interior

Samsara

Nisipuri perlate

Samsara este o vopsea metalica pe baza de apa care, datorita continutului de materii prime atent selectate, permite obtinerea unor finisaje decorative cu un minunat efect perlat de accent.

Profumi di Stelle - glittere sidefate

Profumi di Stelle

Profumi di Stelle

Ucic a dorit sa asocieze culorii (vizual) materialul (tactil) si parfumul (olfactiv). Culoarea reinvie emotiile, parfumul si materialul evoca emotiile iar in acest fel se unesc toate simturile.

Cristalli di Luna - vopsea decorativa pentru interior

Cristalli di Luna

Sclipirea culorii

Interioare de prestigiu mobilate cu stil, institutii publice moderne, case in care creativitatea depaseste limitele: pentru decorarea spatiilor interioare calitatea "Made in Italy" si experienta UCIC a creat Cristalli di Luna, vopseaua perfecta pentru a indeplini fiecare cerinta.

Metamorphosis - tencuieli, texturi si finisaje decorative pentru interior si exterior

Metamorphosis

Structura materiei

Metamorphosis este o gama cu aspect de materie vie care poate transforma suprafetele intr-un mod unic, eliberand imaginatia si energia creatoare a designerilor si aplicatorilor.

 

Pages

UCIC Romania

Din 1925 UCIC este lider in productia de coloranti si vopsele datorita cautarii permanente a celor mai bune materii prime si a atentiei maxime in formularea de produse inovatoare.

- afla mai multe detalii

Ultimele tweeturi

Ți-a ruginit șasiul mașinii? Au ruginit porțile de la curte? Nu știi ce să mai folosești împotriva ruginii? Ai... https://t.co/tLV4Vs6oU7
UCIC Romania (8 months ago)
https://t.co/ac4icaLJem
UCIC Romania (9 months ago)
https://t.co/IhIES6Nrsf https://t.co/xmfnaTFIH4
UCIC Romania (9 months ago)
https://t.co/nef3T18vv5 https://t.co/G1OZImnEyQ
UCIC Romania (9 months ago)
Ho pubblicato 7 foto su Facebook nell'album "Vopsele decorative pentru pereti interiori" https://t.co/SKocokwoC2
UCIC Romania (3 years ago)