You are here

vopsele decorative de interior

Tuareg - vopsea decorativa pentru interior

Tuareg

Nisipurile clasice

Tuareg este un finisaj semiopac pe baza de apa care, datorita continutului sau ridicat de nisipuri selectate, permite obtinerea unor finisaje decorative splendide, potrivite pentru interioarele clasice sau cu design modern.

Cyberlux - vopsea decorativa pentru interior si exterior

Cyberlux

Cyberlux

UCIC prezinta Cyberlux, un pretios finisaj decorativ metalic pe baza de apa. Cyberlux este produs in 12 nuante de baza diferite, deja pregatite pentru a fi utilizate sau colorate cu colorantii nostri.

Samsara - vopsea decorativa pentru interior

Samsara

Nisipuri perlate

Samsara este o vopsea metalica pe baza de apa care, datorita continutului de materii prime atent selectate, permite obtinerea unor finisaje decorative cu un minunat efect perlat de accent.

Cristalli di Luna - vopsea decorativa pentru interior

Cristalli di Luna

Sclipirea culorii

Interioare de prestigiu mobilate cu stil, institutii publice moderne, case in care creativitatea depaseste limitele: pentru decorarea spatiilor interioare calitatea "Made in Italy" si experienta UCIC a creat Cristalli di Luna, vopseaua perfecta pentru a indeplini fiecare cerinta.

UCIC Romania

Din 1925 UCIC este lider in productia de coloranti si vopsele datorita cautarii permanente a celor mai bune materii prime si a atentiei maxime in formularea de produse inovatoare.

- afla mai multe detalii

Ultimele tweeturi

Ți-a ruginit șasiul mașinii? Au ruginit porțile de la curte? Nu știi ce să mai folosești împotriva ruginii? Ai... https://t.co/tLV4Vs6oU7
UCIC Romania (8 months ago)
https://t.co/ac4icaLJem
UCIC Romania (9 months ago)
https://t.co/IhIES6Nrsf https://t.co/xmfnaTFIH4
UCIC Romania (9 months ago)
https://t.co/nef3T18vv5 https://t.co/G1OZImnEyQ
UCIC Romania (9 months ago)
Ho pubblicato 7 foto su Facebook nell'album "Vopsele decorative pentru pereti interiori" https://t.co/SKocokwoC2
UCIC Romania (3 years ago)