You are here

Sistemul tintometric

sistemul-tintometric

COLORDREAM®

O propunere colorimetrica gandita pentru a satisface cele mai diverse necesitati cerute de conceptia moderna de folosire a culorii.

UCIC, cu zeci de ani de experienta solida in elaborarea si productia de paste de colorat de diferite tipuri, iese pe piata cu propria sa propunere colorimetrica cu intentia de a realiza urmatoarele obiective:

  • produse care au un nivel de acoperire excelent;
  • optimizarea costurilor in prepararea culorilor;
  • lipsa problemelor in aplicarea produselor colorate cu pasta COLORDREAM®;
  • posibilitatea de a realiza culori vibrante, in exterior, cu durata rezonabila datorita utilizarii unor pigmenti selectionati.

 

Softcolor

 

Softcolor

Coloranti pe baza de apa disponibil in 8 tipuri diferite, ideali pentru colorarea produselor decorative si a traditionalelor lavabile. Softcolor a fost creat special pentru linia produselor precum: Samsara, Bianca, Nirvana, Tuareg, Antiche Trame, Pietralucente, Pietrafine, Pietrantica, Texture, Cristalli di Luna.

mai multe detalii

Softcolor

Totocolor

Totocolor (pe baza de pigmenti organici) si Stabilcolor (pe baza de pigmenti anorganici si oxizi de fier) sunt 2 serii de coloranti universali.

mai multe detalii


Caracteristicile sistemului

Colorantii

Sistemul tintometric COLORDREAM® este compus din 16 paste colorante pentru colorarea exclusiv a produselor pe baza de apa. Dintre acestea, 9 sunt bazate pe pigmenti anorganici care ofera rezistenta excelenta la aplicatii de exterior si o acoperire mare. Urmatoarele 7, pe baza de pigmenti organici, permit obtinerea culorilor vibrante completand gama cromatica disponibila. Pastele de colorare au fost proiectate de UCIC in conformitate cu reglementarile privind emisiile de COV in vigoare incepand cu 2010 si sunt APEO FREE, adica fara alchilfenoli etoxilati.

Elementele de baza si produsele de nuantare

Datorita concentratiei mari de pasta pigmentara si formularii exacte a Bazei Tintometrice a fost posibila reducerea numarului acestora garantand un nivel excelent de acoperire al produselor de vopsit. Acest lucru reduce semnificativ numarul de articole din stoc. De fapt, majoritatea produselor sunt colorate pornind de la Alb {..} si au doar una sau doua Baze Tintometrice (neutru si intermediar).

Rasfoiti noul catalog
Linia Decorativa

UCIC Romania

Din 1925 UCIC este lider in productia de coloranti si vopsele datorita cautarii permanente a celor mai bune materii prime si a atentiei maxime in formularea de produse inovatoare.

- afla mai multe detalii

Ultimele tweeturi

Ți-a ruginit șasiul mașinii? Au ruginit porțile de la curte? Nu știi ce să mai folosești împotriva ruginii? Ai... https://t.co/tLV4Vs6oU7
UCIC Romania (8 months ago)
https://t.co/ac4icaLJem
UCIC Romania (9 months ago)
https://t.co/IhIES6Nrsf https://t.co/xmfnaTFIH4
UCIC Romania (9 months ago)
https://t.co/nef3T18vv5 https://t.co/G1OZImnEyQ
UCIC Romania (9 months ago)
Ho pubblicato 7 foto su Facebook nell'album "Vopsele decorative pentru pereti interiori" https://t.co/SKocokwoC2
UCIC Romania (3 years ago)